(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioesimies, Tikomet Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Tikomet Oy on kovametallin kierrätykseen sinkkiprosessilla erikoistunut yhtiö. Kuulumme kansainväliseen Plansee-konserniin, joka on länsimaiden suurin volframituottaja ja johtava kovametallin kierrättäjä. Alan viimeistä tekniikkaa edustava tuotantolaitoksemme sijaitsee Jyväskylässä, Seppälänkankaan teollisuusalueella. Liikevaihtomme oli viime tilikaudella noin 45 miljoonaa euroa, ja meitä on yhteensä 44 kovametallialan ammattilaista.


Haemme Jyväskylässä sijaitsevalle tehtaallemme

LABORATORIOESIMIESTÄ

Vastuualueeseesi kuuluvat laboratoriomme toiminta ja sen kehittäminen, laadunvalvonta sekä analyysien ja sertifikaattien tekeminen. Osallistut myös käytännön työhön ja toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa.
 
Toivomme:
- soveltuvaa koulutusta
- järjestelmällisyyttä, huolellisuutta ja vastuullisuutta
- hyvää yhteistyö- ja oppimiskykyä
- kiinnostusta työskennellä monipuolisen laitekannan kanssa
- hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Aikaisempi kokemus metallialan laboratoriotyöskentelystä ja XRF-menetelmän käytöstä sekä esimiestehtävistä katsotaan eduksi.
Tikomet on vakaa yritys kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pidämme huolen työntekijöidemme jatkuvasta kouluttamisesta ja tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyiset työsuhde-edut.


Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus 19.1.2020 mennessä osoitteessa www.nordic.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Saku Toikko 050 432 5655, saku.toikko@nordic.fi