(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioasiantuntija
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

BIOKEMISTI/ SAIRAALAKEMISTI, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN! Haemme toistaiseksi voimassa olevaan laboratorioasiantuntijan tehtävään biokemistiä/ sairaalakemistiä Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun Helsingin Kivihakaan.

Tehtäväsi  

Toimit monipuolisesti Veripalvelun laboratoriodiagnostiikan osa-alueilla. Ensisijaisesti tehtäväsi on toimia asiantuntijana verivalmisteiden laadunvalvontatutkimuksissa, mutta täydennät osaamisellasi myös muuta kvantitatiivista ja kvalitatiivista analytiikkaa. Perehtymisen myötä tehtävänkuvasi voi sisältää muitakin laboratorioanalytiikan alueita ja automaatiota.

Toimit laboratoriopalvelujen luonnontieteilijöiden 14 henkilön asiantuntijatiimissä, joka tekee tiivistä yhteistyötä muun laboratoriohenkilöstön, verenluovutustoiminnan ja sidosryhmien kanssa. Vastaat osaltasi tutkimusmenetelmistä sekä niiden arvioinnista ja hyväksynnästä. Työhösi kuuluu myös prosessien ja toiminnan kehittäminen. 

Osaamisesi

Edellytämme luonnontieteellisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemukseen perustuvaa vankkaa käytännön osaamista. Omaat osaamista kliinisten tutkimusten laboratorioprosessien hallinnassa ja automaatiossa sekä syvällisen perehtyneisyyden kliinisessä kemiassa tai immunologiassa. Seuraat aktiivisesti omaa alaasi ja pidät osaamisesi ajan tasalla. Hyvät tietotekniset taidot ja laboratorioalan erikoispätevyys katsotaan eduksesi. 

Työskentelytyyliltäsi olet vastuullinen ja joustava. Tartut rohkeasti uusiin tilanteisiin ja kehität aktiivisesti toimintaa. Et kaihda myöskään rutiineja ja toimit sujuvasti ylläpitäjänä. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.

Tarjoamme  

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan parissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet uuden oppimiseen asiantuntijayhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tueksesi. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut. Työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla työntekijöidemme mielestä erinomainen työpaikka. Veripalvelu onkin valittu Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon kolmena peräkkäisenä vuotena. Lue lisää meistä työpaikkana täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Mervi Lankinen, p. 029 300 1697 (ma, ke, pe klo 8 - 10).

Hae tehtävää viimeistään 25.10. sähköisen hakulomakkeemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2021.