(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioapulainen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle laadunvalvontalaboratorioon kesätyöntekijää.

Asiakasyrityksemme Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. He suunnittelevat ja tuottavat alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen.
Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %. Purso Oy:n vuoden 2016 liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa.

Tehtäviisi kuuluu metallilaboratorion aineenkoestustestien esivalmistelu sekä testien tekeminen. Tuotteista tehtävät mittaukset sekä todistusten laatiminen ym. normaaliin laadunvalvontalaboratorioon kuuluvat työt.
Työ on päivätyötä ja työmatkoja varten tarvitaan omaa autoa.
Työ alkaa n. toukokuun puolivälistä ja kesto on n. elokuun loppuun.

Toivomme sinulta:
Huolellista ja ahkeraa otetta työhön
Materiaalitekniikan tuntemusta ja alaan sopiva koulutus.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.