(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko
Oy Medix Biochemica Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Etsimme laboratorioanalyytikkoa Espoon toimipisteeseen vasta-aineiden ja antigeenien laadunvalvontaryhmäämme määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 asti.

Tehtävä sisältää vasta-aineiden ja antigeenien testaamista eri menetelmillä (mm. immunoreaktiivisuuden määrittämistä manuaalisesti mikrotiitterilevyillä sekä käyttäen immunoanalysaattoria) ja niistä saatujen tulosten analysointia.

Olet laboratorioanalyytikko tai sinulla on vastaava koulutus biokemian alalta. Sinulla on kyky tehdä tarkkuutta vaativaa rutiinityötä ja oman työn suunnittelu on sinulle tuttua.  Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot mm. MS Office-ohjelmista. SAP-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

Arvostamme myös, mikäli omaat aiempaa kokemusta laboratoriotyöstä teollisuudessa. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja positiivista työotetta sekä halua kehittää työtehtäviäsi. Osaat käsitellä monia asioita samanaikaisesti, mutta huolellisesti. Tässä tehtävässä tarvitset hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta sopeutua välillä nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Työkielemme on suomi, mutta yrityksemme kansainvälistyessä myös englannin kielen hallinta on eduksi.

Hakuaika 15.11.2020 saakka

Työn aloitus mahdollisimman pian.