Laboratorioanalyytikko
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Haemme Kotkan laboratorioomme

LABORATORIOANALYYTIKKOA / LABORANTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30.4.2020 saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Työtehtäviin kuuluvat näytteiden esikäsittely ja analysointi sekä erilaiset näytteenottotehtävät. Työ on päivätyötä ja/tai keskeytyvää 2-vuorotyötä.

 

Edellytämme hakijalta

  • laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta
  • ajokorttia
  • kykyä työskennellä itsenäisesti
  • yhteistyökykyä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • sujuvaa suomenkielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi näytteenottokokemuksen tai ympäristönäytteenottajien pätevyyden sekä aiemman kokemuksen laboratoriotyöstä. Myös englanninkielen taidosta on hyötyä.

Arvostamme erityisesti reipasta ja huolellista otetta työhön sekä positiivista asennetta. Toivomme myös halua ja kiinnostusta oppia ja kehittyä sekä kykyä toimia paineen alla ja kiireessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja viihtyisässä työyhteisössä.

 

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa laboratoriopäällikkö Marika Luhtanen, p. 05-2106270 (arkisin klo 9-11 ja 13-15).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 24.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Laborantti_oma nimi”. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot