(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Työympäristölaboratoriot-yksikköön

LABORATORIOANALYYTIKKOA 

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa kemian laboratoriossa laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on työhygieenisten-ja materiaalinäytteiden esikäsittely ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden analysointi kaasukromatografisesti, tulosten raportointi sekä muita akkreditoidun laboratoriotoiminnan ylläpitotehtäviä.

Odotamme

Odotamme sinulta laboratorioanalyytikon (AMK) tutkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä akkreditoidusta laboratoriosta ja laboratorion sähköisten järjestelmien tuntemusta (LIMS). Asiakaspalvelukokemus, hyvä ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi. Tehtävän merkityksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomenkielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön ja yhteistyökykyä. Meillä on hyvät henkilöstöetuudet ja kattava työterveyshuolto.

Työsuhteesi alkaa 16.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 15.11.2019  mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.


Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Evgeny Parshintsev, puh. 030 474 2198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi