(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021
Haemme asiakkaallemme Teollisuuden Voima Oyj:lle laboratorioanalyytikkoa.

Laboratorioanalyytikkona tehtäviisi kuuluu mm. näytteiden ottoa ja vesianalyysejä erilaisilla järjestelmillä ja laitteistoilla, näytteiden tulosten raportointia, analyysilaitteiden kunnonvalvontaa ja erilaisia muita pienempiä tehtäviä.

Hakijoilta odotamme laboratorioalan koulutusta. Emme vaadi aiempaa alan kokemusta, mutta se katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta, itsenäistä työkykyä, sekä yhteistyötaitoja ja stressinsietokykyä. Tehtävässä tarvitset hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa. Työskentely tapahtuu vuorotyössä, joten odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjolla on pitkä määräaikainen tehtävä, joka kestää ainakin 12 kk, mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.