Laboratorioanalyytikko/ laboratoriomestari
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Työympäristölaboratoriot-yksikköön laboratorioanalyytikkoa tai laboranttia Helsingin Topeliuksenkadun toimipisteeseen


Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa kemian laboratoriossa laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Päätehtävänäsi on liuotinaineiden ja muiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden kaasukromatografinen analyysi työympäristön ilmasta. Työhön kuuluu myös muita satunnaisia analyyseja eri näytematriiseista ja akkreditoidun laboratoriotoiminnan ylläpitotehtäviä. 

Odotamme sinulta laboratorioanalyytikon (AMK) tai laborantin tutkintoa. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta luetaan eduksi. Tehtävän merkityksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomenkielen taitoa ja lisäansioksi luetaan hyvä ruotsin ja englannin kielen taito. Työ edellyttää oma-aloitteista asennetta työhön sekä yhteistyökykyä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innovatiivisuutta, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Työsuhteesi alkaa 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234, tuotepäällikkö Evgeny Parshintsev, puh. 030 474 2198 ja vanhempi asiantuntija Tiina Rantio, puh. 030 474 2231 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot