(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko/ laboratoriomestari
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Työympäristölaboratoriot-yksikköön

LABORATORIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOMESTARIA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa kemian laboratoriossa laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on ilma- ja materiaalinäytteiden polyaromaattisten hiilivetyjen (PAH-yhdisteiden) analysointi GC-MS-tekniikalla sekä ilma- ja vesinäytteiden ioniyhdisteiden (mm. ammoniakki, epäorgaaniset hapot) analysointi ionikromatografialla. Lisäksi tehtäviin kuuluu myös muita akkreditoidun laboratoriotoiminnan ylläpitotehtäviä. 

Odotamme sinulta laboratorioanalyytikon (AMK) tai laborantin tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä laboratoriossa ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta. PAH-analytiikan ja ionikromatografian tuntemus, Openlab-ohjelmiston, englannin ja ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta, ryhmätyöskentelytaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön ja yhteistyökykyä. Työsuhteesi alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 3.4.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Evgeny Parshintsev, puh. 030 474 2198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.