(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko/ Laboratoriomestari
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Työympäristölaboratoriot-yksikköön

LABORATORIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOMESTARIA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa kemian laboratoriossa laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on sisäilma- ja materiaalinäytteiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC-yhdisteiden) ja polyaromaattisten hiilivetyjen (PAH-yhdisteiden) esikäsittely ja analysointi GC-MS-tekniikalla sekä muita akkreditoidun laboratoriotoiminnan ylläpitotehtäviä. 

Odotamme

Odotamme sinulta laboratorioanalyytikon (AMK) tai laborantin tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä laboratoriossa ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta. VOC- tai PAH-analytiikan tuntemus luetaan eduksi

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön ja yhteistyökykyä. Meillä on hyvät henkilöstöetuudet ja kattava työterveyshuolto.

Työsuhteesi alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 15.11.2019  mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.


Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Evgeny Parshintsev, puh. 030 474 2198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi