(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioanalyytikko Helsinkiin
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Työterveyslaitoksen Työympäristölaboratoriot-yksikköön laboratorioanalyytikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen 20.5.2019–31.8.2020 (hoitovapaan sijaisuus) Helsingin Topeliuksenkadun toimipisteeseen.

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja. Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa kemian laboratoriossa laadukkaita laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on sisäilma- ja materiaalinäytteiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC-yhdisteiden) ja polyaromaattisten hiilivetyjen (PAH-yhdisteiden) esikäsittely ja analysointi GC-MS-tekniikalla sekä muita akkreditoidun laboratoriotoiminnan ylläpitotehtäviä.

Odotamme

Sinulta laboratorioanalyytikon (AMK) tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä laboratoriossa ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta. VOC- tai PAH-analytiikan tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme

Sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön ja yhteistyökykyä. Työsuhteesi alkaa 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 3.5.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Evgeny Parshintsev, puh. 030 474 2198 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.