(Poistunut julkaisusta)

Laborantti/näytteiden osittaja - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme asiakkaallemme laboranttia/näytteiden osittajaa pikaisella aikataululla määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorot sijoittuvat klo 7-22 väliselle ajalle.

Pääset työskentelemään osana mukavaa tiimiä näytteiden vastaanotossa ja tehtäviisi kuuluvat maaperä- ja vesinäytteiden esikäsittelyyn liittyvät työt, kuten näytteiden osittaminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. laborantti) ja eduksi on, jos sinulla on työkokemusta alalta. Olet työotteeltasi järjestelmällinen, huolellinen sekä oma-aloitteinen. Syvennyt mielelläsi itsenäiseen ja tarkkaan työhön. Arvostamme positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta. Toivomme, että elämäntilanteesi sallii tehdä töitä sekä aamu- että iltavuorossa. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai laita hakemus pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hae tehtävää pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.