Laborantti
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme

LABORANTTIA

Kyron tehtaalle.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Laboranttina teet käytöntarkkailua ja kartongin laatumäärityksiä asiakasvaatimusten täyttymisen varmistamiseksi. Vastaat itsenäisesti omasta työstäsi analysoiden erilaisia näytteitä, mm. kartonki- ja vesinäytteitä, huollat laboratoriolaitteita ja vastaat niiden toimivuudesta. Raportoit laadusta tuotannolle aamupalaverissa sekä tutkimiasi näytteiden tuloksia eri tahoille. Työskentelet turvallisuusasiat sekä 5S-ohjeet huomioiden. Työ tehdään pääasiassa päivätyönä, mutta odotamme valittavalta henkilöltä valmiutta myös kolmivuorotyöhön.

Olet yksi kolmen henkilön tiimin jäsenestä. Työkierrossa pääset vuoroviikoin tekemään kaikkia laboratoriossa tehtäviä töitä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä. Töiden on tarkoitus alkaa marras-joulukuussa ja tehtävä on vakituinen.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on ymmärrystä kartongin ja vesinäytteiden tutkimisestä tai muusta prosessiteollisuuden vastaavasta tehtävästä. Sinulla on tehtävään soveltuva laboratoriokoulutus, hyvät yhteistyötaidot ja huolellinen työskentelyote.

Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa osaamistasi ja pyrit tekemään aina parhaasi. Sinulla on lisäksi hyvät IT-taidot.

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Paikka antaa hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen loistavassa työyhteisössä!

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tiina Viitakankaalle, puh. 050 337 2995 / tiina.viitakangas@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.  Haku on auki 29.9.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499337
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kyröskoski