Laborantti
SGS Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme Kotkan laboratorioomme määräaikaiseen työsuhteeseen

LABORANTTIA

Tehtäviisi kuuluvat ympäristönäytteiden esikäsittely, analysointi ja tulosten käsittely sekä muut laboratorion monipuoliset työtehtävät. Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30.9.2021 saakka.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai meneillään olevia opintoja (esim. laborantti, laboratorioanalyytikko tai kemisti), suomen kielen taitoa ja ajokorttia. Itsenäinen, aikaansaava ja huolellinen työote, yhteistyötaitoja unohtamatta, ovat olennaisia tehtävässä menestymiseen. Arvostamme positiivista asennetta työhön sekä kykyä toimia myös kiireen keskellä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen ympäristöanalytiikasta sekä englannin kielen taidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Marika Luhtanen, p. 05-2106270 (arkisin klo 9-11 ja 13-15). Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 10.3.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus "Laborantti_oma nimi". Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot