(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme Nesteen Innovaatioihin Catalysts and Refining -osastolle Refining Chemistry -ryhmään
 
Laboranttia/Laboratorioanalyytikkoa

määräaikaiseen tehtävään Porvoon Kilpilahden Heavy oil -laboratorioon. Tämä tehtävä on päivätyötä. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka.
 
Tutkimukseen ja kehitykseen kuuluva Catalysts and Refining -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Catalysts and Refining - osastoon kuuluu viisi ryhmää: Catalysis Research, Process Research, Pilot Research, Refining Chemistry sekä Manage and Maintain Assets.
 
Laboranttina työtehtäviisi kuuluu tutkimushankkeiden laboratoriokokeiden suorittaminen. Työhösi kuuluu myös laboratorion ylläpito- ja kehitystyö yhdessä tiimin muun jäsenten kanssa.
 
Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa tässä tehtävässä on

  • laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto tai vastaava
  • oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvä turvallisuusasenne
  • suomen että englannin kielen sujuva osaaminen

 
Arvostamme myös

  • aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä

 
Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden valmistusprosesseihin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.
 
Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Mikäli tehtävän suhteen heräsi kysyttävää, ryhmän esimies Riikka Laisi (p. 040 338 0058) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. 
 

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4800. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.