(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Juustoportti Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme laboranttia Juustoportin Jalasjärven elintarviketehtaalle.

Laborantin tehtäviin kuuluu muun muassa näytteidenottoa, mikrobiologisia, kemiallisia ja aistinvaraisia määrityksiä, tulosten kirjaamista järjestelmään ja mittalaitteiden kalibrointia. Laborantin tehtävä on vastuullinen elintarviketehtaan monipuolisen tuoterepertuaarin laadunvarmistamisessa. Laboratoriossa toimit työparina toiselle laborantille sekä tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten, tuotekehityksen ja työntekijöiden kanssa. Työ on 2-vuorotyötä ja työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa laborantin peruskoulutusta sekä kokemusta laboratoriotyöstä mieluiten elintarvikealalta. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua toimeen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikan osaamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa, sekä kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä osana innovatiivisuudestaan palkittua kasvavaa perheyritystä. Alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemuksen nettisivuillamme tämän ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Leena Rajala, 0405408022, leena.rajala@juustoportti.fi (to 14.1. klo. 12-15 ja ma 18.1. klo 09-12)

Haku päättyy keskiviikkona 20.1.2021