(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Dinex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Tehtaallamme Vihtavuoressa työskentelee 120 ammattilaista. Yhtiömme toimii 15 maassa ja työllistää yli 1600 työntekijää liikevaihdon ollessa yli 150 miljoonaa euroa vuodessa.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme itsenäiseen työhön pystyvää laboranttia tuotannon laadunseurantatehtäviin. Työt alkavat mahdollisimman pian. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus.

Tehtäviisi kuuluvat laatulaboratorion tehtävät:

-Tuotteiden analysointi, laaduntarkkailu ja tulosten kirjaaminen järjestelmiin
-Raaka-aineiden vastaanottamiseen liittyvät tehtävät
-Kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteiden ylläpito
-Tuotteiden lähetyspapereista huolehtiminen
-Laboratoriolaitteiden ylläpito
-Laboratoriotarvikkeiden ja -kemikaalien hankinta laboratorioon ja tuotantoon sekä työvälineiden kunnosta ja riittävyydestä huolehtiminen.

Toivomme sinulta:

Soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi laborantin tai bioanalyytikon tutkinto. Toivomme, että sinulla on käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Arvostamme erityisesti seuraavien laitteiden/menetelmien tuntemusta: AAS- ja ICP-OES -spektroskopia, röntgenfluoresenssi-spektrometri, hiukkaskoko ja BET-analysaattorit, pH- ja viskositeettimittaukset. Kaikesta ei aiempaa kokemusta tarvitse olla, saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä tarvitaan hyvää toimistojärjestelmien hallintaa (erityisesti MS Excel) sekä englannin kielen kirjallista taitoa.

Työ vaatii ripeää ja tarkkaa työotetta. Olet hyvä organisoimaan tehtäviäsi, mutta kestät myös päivään tulevat muutokset. Kehität oma-aloitteisesti työmenetelmiä tehokkaammiksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Taira Matilainen, 0505907808, tam@dinex.fi.

Hakemukset pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 18.10. kotisivuiltamme osoitteessa https://dinex.career.emply.com/open-vacancies. Toimitathan myös palkkatoiveesi. Huom. Adecco ei vastaa hausta, joten hakemukset vain ohessa olevan linkin kautta suoraan Dinexille.