(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kemian laboratorioon vakituista laboranttia. Laborantin tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä, -kaasuista ja -öljyistä käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC, TOC, FT-IR, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet.

Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi, analyysitulosten laadunseuranta, prosessiaineiden vastaanottoanalyysit sekä osallistuminen analyysilaitteistojen validointitehtäviin.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kemian analytiikan saralla. Tulet työskentelemään laajan laitekannan parissa yhdessä jaoksemme osaavien työtovereiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Sinulla on laborantin koulutus tai vastaava ja 1–3 vuoden työkokemus laborantin työstä. Aiempi kokemus vesianalytiikasta sekä ionianalytiikan ja alkuaineanalytiikan laitetuntemus katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet huolellinen ja vastuullinen, lisäksi olet työssäsi oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on myös hyvät ryhmä- ja yhteistyötaidot.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Tanja Meskiin, + 358 10 455 3728 tai tanja.meski@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 21.6.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumausainetestauksen.