(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Peab Industri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Etsimme nyt LABORANTTIA koko Suomen alueelle päällystyksen liiketoimintaamme 

Peab Asfaltin Keskuslaboratorio on 18 hengen kehitys- ja laadunvalvontaorganisaatio, joka tekee kiinteää yhteistyötä Peabin asfaltin ja Swerockin tuotantoyksiköiden kanssa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissa. Keskuslaboratoriolla on kiinteitä toimipaikkoja ja mobiililaboratorio. Nyt haemme laboranttia mobiililaboratorioon.

Tehtäviisi kuuluvat päällystealan laboratoriotestaukset sekä työmaamittaukset, näytteenotto ja alustava tulosten käsittely. Työsuhde on vakituinen mutta työskentelyaika painottuu kesäkauteen ja työskentelypaikkanasi mobiililaboratorio sen kulloisissa sijainneissa työmaiden mukana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittuna ajankohtana. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden työkokemus laboratoriossa työskentelystä ja omaat kiinnostuksen alaa kohtaan. Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi laborantin, laboratorioanalyytikon tai muu laboratorioalan perustutkinto. Omaat joustavan ja oma-aloitteisen asenteen työn tekemiseen ja hyvät yhteistyötaidot. Englanninkielen taito katsotaan eduksi. 

Meillä työskentelet vastuullisessa ja joustavassa työyhteisössä, jossa voit kehittyä oman alasi ammattilaisena. Tarjoamme haastavia työtehtäviä, erinomaiset liikuntaedut sekä kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Tanja Lassila, puh. 0469207300

Hae tehtävää 29.5.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tyopaikat@peabasfalt.fi

Verkkosivuiltamme voit lukea liiketoiminnastamme www.peabasfalt.fi