(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Premix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Olemme tottuneet näkemään muovit julkisuudessa hieman negatiivisessa valossa. Muovi on kuitenkin mainettaan parempi materiaali. Meidän muoveillamme on merkitys: sähköäjohtavat ja korkean taajuuden muovimateriaalimme luovat turvallista tietoyhteiskuntaa. Haluatko olla mukana rakentamassa sitä?

Tarvitsemme lisävahvistusta tuotannon analysointiin ja haemme nyt palvelukseemme

LABORANTTIA

Laborantti valvoo ja ohjaa muoviseosten valmistusprosessia yhdessä tuotantotiimin kanssa. Hän analysoi tuotannosta valmistuneet granulaattinäytteet laatujärjestelmässämme määriteltyjen testausmenetelmien mukaisesti. Tulokset viestitään tuotantoajosta vastaavalle konemiehelle ja mahdollisten poikkeamien kohdalla sovitaan yhdessä prosessin säätötoimista. Analyysidata tallennetaan sähköiseen analyysiarkistoon. Työn monimuotoisuutta rikastuttaa erilaiset tuotekehityksen lisätestaukset. Työtä tehdään keskeytyvässä kolmivuorossa. Työ on ainakin aluksi määräaikainen vuoden 2020 elokuun loppuun asti.

Hakemamme laborantti on kiinnostunut analysoinnista ja tulee tiimipelaajana hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Toisaalta hän taitaa myös itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyn.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta aloittaa työssään niin pian kuin mahdollista. Tehtävää täyttäessämme arvostamme erityisesti

  • Laborantin koulutusta
  • Joustavuutta ja yhteistyötaitoja
  • Innostusta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Halua oppia uutta
  • Ripeää työotetta, tarkkuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Kokemusta prosessiteollisuuden laadunvalvonnan tehtävistä

Eduksi katsomme kokemuksen/kiinnostuksen prosessiteollisuuden laadun analysoinnista ja/tai muovialasta sekä englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin ja hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Oletko juuri sinä etsimämme laborantti?

Kurkkaa millaista Premixillä työskentely on: https://www.premixgroup.com/company/working-at-premix/!

Jos herätimme kiinnostuksesi ja tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta sekä jaat yrityksemme arvot (Asiakaslupaus, Arvostus, Palo, Kasvu), niin älä aikaile vaan lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen laborantti2020@premixgroup.com viimeistään 1.4.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi! Viikolla 12 lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Kuusela puh. 040-5096628 ja viikolla 13 Ella Leppikangas puh. 040-4826795.

Lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi hyväksyt, että käsittelemme tietojasi rekisteriselosteemme mukaisesti