(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Innovaatio -toimintoon kuuluva Laadunvalvonta tuottaa laadukkaita ja joustavia analyysipalveluita ensisijaisesti Porvoon ja Naantalin jalostamon tarpeisiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Laboratoriomme on näytemäärältään yksi Suomen suurimmista; vuosittain käsittelemme n. 90 000 näytettä, joista tehdään n. 300 000 analyysiä. Analysoitavat näytteet ovat suurelta osin raaka-aine-, prosessi- ja tuotenäytteitä.

Etsimme nyt Laboranttia Porvoon laadunvalvontalaboratorioon vakituiseen työsuhteeseen.

 

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Laadunvalvonta on osa Nesteen Innovaatio -toiminnon Analytics and Quality Control -osastoa ja se tarjoaa jalostamolle analyyseja vuorokauden ympäri. Toimit Porvoon jalostamolla sijaitsevassa laboratoriossa laboranttina ja tehtäviisi kuuluu pääasiassa erilaisten prosessi- ja tuotenäytteiden analysointia. Työssäsi vastaat tulosten luotettavuudesta sekä niiden siirtämisestä laboratorion tietojärjestelmään. Huolehdit myös omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta. Työ on päivätyötä. Teet päivittäin yhteistyötä monien Nesteen eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi Porvoon jalostamon kanssa.
 

Menestyksen avaimet tehtävään

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus tai vastaava
  • Kokemus laboratoriotyöskentelystä
  • Hyvät yhteistyötaidot
  • Sujuva suomen sekä vähintään välttävä englannin kielen taito

 

Arvostamme myös

  • Kokemusta ICP-MS analytiikasta
  • Halua ja innokkuutta kehittää ja viedä työtapoja eteenpäin
  • Kokemusta laboratoriolaitteiden ylläpidosta
  • Kokemusta laadunhallintajärjestelmistä ISO9001 ja/tai ISO17025

Me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Laboratoriopäällikkö Hanna Kulmala-Haniojaan 050-4581472.

Hakuaika päättyy 30.3.2020.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.