(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Etsimme laatuosastollemme Nastolaan 

LABORANTTIA

Laatuosastomme työskentelee läheisessä yhteistyössä useiden eri tiimien kanssa tukeakseen tuotantoa ja  tuotekehitystä hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi. Työ on keskeytymätöntä kaksivuorotyötä pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja, työsuhteen kestäessä alustavasti loppusyksyyn 2020. 

Tehtäviisi kuuluvat mm. monikerroskalvomateriaalien fysikaalisten laadunvalvontamittausten ja asiakaskohtaisten tuotesertifikaattien (SAP) tekeminen. Lisäksi osallistut erilaisiin kalvojen, paperien ja pussien T&K –mittauksiin sekä vastaat osaltasi laboratoriolaitteiden huolloista ja kalibroinneista. 

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä innostunutta ja vastuullista työskentelyotetta. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi laborantin, muovialan insinöörin tai laboratorioanalytiikan tutkinto. Pitkä työkokemus ei ole valinnassamme ratkaisevin tekijä, vaan oikea asenne oppimiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Eduksi katsomme kokemuksen prosessiteollisuudesta. Työturvallisuus ohjaa toimintaamme ja toivommekin turvallisten työtapojen olevan osa päivittäistä työskentelyäsi. Työssä tarvitaan perustason IT-taitoja (esim. MS Office), englannin kielen taitoa, sekä järjestelmäosaamista. 

Tarjoamme sinulle tehtävän jossa pääset osaamisellasi vaikuttamaan asiakaslupauksemme toteutumiseen tuotteidemme korkean laadun suhteen, sekä mahdollisuuden päästä osallistumaan matkaamme kohti tavoitettamme olla maailman vastuullisin joustopakkausalan yritys. Saat kannustavan ja sinua tehtävissäsi tukevan työyhteisön, sekä työn jossa rutiinitehtävien lisäksi päivään sisältöä tuo tiivis yhteistyö ja vaihtelevat tehtävät tuotannosta ja tuotekehityksestä. 

Kiinnostuitko? Pyydämme jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tuija Mäkelä puhelimitse p. 040 573 6201 keskiviikkona 11.3 klo 10-11.30 ja perjantaina 20.3. klo 12.30-14.00.