(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Fazer Lifestyle Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme sinua

Laborantti

Kesätyöntekijäksi Fazer Lifestyle Foods organisaatioomme Korialle.

Laboranttina osallistut Korian tehtaan elintarviketurvallisuuden ja tuotelaadun varmistamiseen hoitamalla päivittäisiä näytteenottoja ja tarkastuksia mm. aistinvaraisia arviointeja, mikrobiologisia viljelyjä ja pH- ja kuiva-ainemittauksia. Kirjaat ja seuraat tuloksia laadun takaamiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä Korian tehdasorganisaation kanssa ja tuet tuotantoa laatuun liittyvissä kysymyksissä.

Työsuhteet alkavat pääosin huhtikuun alussa, avoimena on lisäksi tehtävä, jossa aloitus on jo helmikuun aikana. Toivomme sinun olevan valmis sitoutumaan työskentelemään kanssamme kokoaikaisesti syyskuun loppuun asti.

Miksi Fazer?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa laboratorion ja laadunhallinnan tehtävissä. Kanssamme osana Fazer Lifestyle Foodsia, pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden kanssa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on laborantin tai meijeristin tutkinto, tai kenties olet tutkintoasi viimeistelevä alan opiskelija. Aikaisempi kokemus laboratorioalan työtehtävistä sekä elintarviketurvallisuuteen liittyvien asioiden tuntemus katsotaan eduksi. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen ja joustava sekä yhteistyökykyinen.

Kesäsijaisuudet ovat kokoaikaisia (40h/vko) ja kyseessä on jaksotyö (aamu- ja iltavuoro), työajat voivat vaihdella, mutta laboratorio on laajimmillaan avoinna klo 04.00 – 20.00 välisenä aikana.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.2.2020. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut ennen haun päättymistä.

Mikäli haluat kuulla paikasta lisää, lisätietoja voit kysellä pe 14.2. klo 13-15 Satu Sihvola, laatupäällikkö, puh. 040 8393522, tai ke 19.2. klo 13-15 Joni Koskinen, laboratorion tiiminvetäjä, puh. 040 152 9995.