(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Tikkurila Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Vahvistamme tuotannon laadunvalvontaa ja tarvitsemme sinua

Laborantti

Haemme määräaikaisia laborantteja tuotannon laadunvalvontaan. Työskentelet osana laadunvarmistustiimiämme läheisessä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu...

  • Tuotantoerien ja raaka-aineiden testaus
  • Tulosten kirjaaminen järjestelmiin sekä niiden seuranta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on...

  • Laborantin koulutus
  • Mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä
  • Ahkera ja huolellinen ote työhön ja halu oppia uutta
  • Asiakaslähtöinen, joustava ja utelias työskentelytapa
  • Kokemus laadunvalvonnasta ja englannin kielen taito ovat eduksi


Työpaikkojen sijainti on Tikkurilassa, Vantaalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä pohjoismaisella markkinajohtajalla kansainvälisessä ryhmässä monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä loistavassa työyhteisössä.

Lisätietoja antaa Quality Control Manager Tarja Aalto, puh; 040 630 1792 (10.2 klo: 13-14 ja 11.2 klo: 10-11) tai sähköpostitse; tarja.aalto@tikkurila.com. 

Mikäli kiinnostuit tehtävistä ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemus pikaisesti. Ensimmäinen määräaikaisuus alkaa jo helmikuussa.


Osa kestävää pohjoista

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 2 700 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 562 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862. 

www.tikkurilagroup.fi