(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme Kotkan laboratorioomme

LABORATORIOANALYYTIKKOA / LABORANTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 31.10.2020 saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

 

Työ on päivätyötä ja/tai keskeytyvää 2-vuorotyötä. Tehtäviin kuuluu mm. vesinäytteiden ravinneanalytiikka sekä CFA-, Kjeldahl-, IC- ja TOC-laitteistojen ylläpito ja laadunvarmistus. Tehtäviin kuuluu myös näytteiden esikäsittelyä ja tulosten kirjaamista laboratorion tiedonhallintajärjestelmään.

 

Edellytämme hakijalta laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta, yhteistyökykyä, sujuvaa suomenkielen taitoa sekä soveltuvuutta vuorotyöhön. Eduksi katsomme kokemuksen laboratoriotyöstä sekä englannin kielen taidon. Odotamme sinulta huolellista, järjestelmällistä ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä kykyä toimia paineen alla ja ajoittain kiireessä. Arvostamme erityisesti positiivista asennetta työntekoon sekä innostusta oppia uutta ja halua kehittyä.

 

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, huolellisen perehdytyksen, mukavan työyhteisön ja hyvät henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi globaalissa toimintaympäristössä.

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa laboratoriopäällikkö Marika Luhtanen, p. 05-2106270 (arkisin klo 9-11 ja 13-15).

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 19.3.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Laborantti_oma nimi”. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita myös hakuaikana.