(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme kahta

Laboranttia

osaksi Pretreatment research -ryhmään Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).

Nesteen Innovation-toimintojen Tutkimus ja kehitys -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Pretreatment research -ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä tutkimalla uusiutuvia ja kiertotalous raaka-aineita.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Tässä tehtävässä

 • Vastaat uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta tutkimuksesta yhteistyössä laboratorion muun henkilökunnan kanssa.
 • Suoritat erilaisia raaka-aineiden puhdistuskokeita.
 • Teet analyysipyyntöjä, käsittelet tuloksia taulukkolaskentaohjelmalla, raportoit, tulkitset ja teet johtopäätöksiä tekemistäsi laboratoriokokeista.
 • Teet yhteistyötä jalostamon ja tutkimushankkeista vastaavien henkilöiden kanssa.
 • Huolehdit omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta ja laboratorion kehityksestä. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laboratorion henkilökunnan ja tutkijoiden kanssa. Tiimimme vastaa uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta tutkimuksesta laboratoriossa. Työskentelemme erilaisten tutkimusprojektien parissa ja tuemme jalostamoita ongelmanratkaisussa. 

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoa tässä tehtävässä

 • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus
 • Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
 • Järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi 

Arvostamme myös

 • Painelaitteiden tuntemusta
 • Aiempaa kokemusta laboratorioympäristössä työskentelystä
 • Hyvää fyysistä kuntoa, sillä reaktorit ovat melko painavia

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uusien raaka-aineiden tutkimuksen parissa.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävä uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, otathan yhteyttä Tiina Savolaiseen, p. 050 458 3716, tiistaina 5.11. klo 9-10 tai perjantaina 15.11. klo 13-14.

Hakuaika päättyy 30.11.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.