(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme nyt laatuosastollemme Nastolaan 

LABORANTTIA

Vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Laatuosastomme työskentelee läheisessä yhteistyössä useiden eri tiimien kanssa tukeakseen nopeasti tuotantoa ja innovatiivista tuotekehitystä hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi. Työ on keskeytymätöntä kaksivuorotyötä pitäen sisällään myös viikonloppuvuoroja.

Tehtäviisi kuuluvat mm. monikerroskalvomateriaalien fysikaalisten laadunvalvontamittausten ja asiakaskohtaisten tuotesertifikaattien (SAP) tekeminen. Lisäksi osallistut erilaisiin kalvojen, paperien ja pussien T&K –mittauksiin sekä vastaat omalta osaltasi laboratoriolaitteiden huolloista ja kalibroinneista. 

Toivomme sinulta yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä ahkeraa ja innostunutta työskentelyotetta. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi laborantin, muovialan insinöörin tai laboratorioanalytiikan tutkinto. Pitkä työkokemus ei ole valinnassamme ratkaisevin tekijä, vaan oikea asenne oppimiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Eduksi katsomme kokemuksen prosessiteollisuudesta. Työturvallisuus ohjaa toimintaamme ja toivommekin turvallisten ja vastuullisten työtapojen olevan osa päivittäistä työskentelyäsi. Työssä tarvitaan perustason IT-taitoja (esim. MS Office), englannin kielen taitoa, sekä järjestelmäosaamista. 

Kiinnostuitko? Pyydämme jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tuija Mäkelä puhelimitse p. 040 573 6201 ke 11.9. klo 13-14 ja ke 18.9. klo 13-14. Lue lisää Wipakin arvoista ja antamastamme lupauksesta pienentää hiilijalanjälkemme nollaan osoitteessa www.wipak.com