(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Laborantti toimii osana laatuorganisaatiota Vantaan tuotantolaitoksella. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.5.2021 asti.
Laboratoriomme on akkreditoitu laboratorio ISO 17025 laboratoriostandardin mukaisesti ja laadunvarmistuskokeiden suorittaminen sisältyy kiinteästi työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää analyysien suorittamista tarkasti ja huolellisesti laboratorion laatujärjestelmän mukaisesti. Työ on 2-vuorotyötä.

Keskeiset vastuualueet:

 • Laboratorianalyysien päivittäinen tekeminen mikrobiologisessa laboratoriossa
 • Mikrobien ja tavanomaisten patogeenien määrittäminen elintarvikkeista, raaka-aineista, tuotanto ympäristönäytteistä sekä vedestä
 • Näytteiden esikäsittely ja analysointi
 • Tuotteiden aistinvaraista arviointia sekä tuotantohygienianäytteiden ottaminen tuotannosta
 • Tulosten raportointia Lims-laboratorio-ohjelmaan

Odotamme sinulta:

 • Laborantin koulutusta tai vastaavaa pätevyyttä
 • Aiempi kokemus elintarvikelaboratoriossa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä
 • Kokemus Vidas ja Tempo analysaattoreista katsotaan eduksi
 • Paineensietokykyä ja oppimismyönteisyyttä
 • Tarkkuuta ja huolellisuutta
 • Hyviä IT-taitoja (MS Office, Lims)

Sinä voit odottaa meiltä:

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä innostavassa ympäristössä tunnettujen tuotemerkkien parissa. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

Lisätietoja

Työtehtävän yhteishenkilö:
Yhteydenotot: Laboratoriopäällikkö Katriina Luoma, p 040 509 8494
Soittoajat: To 11.7. klo 12-13, to 18.7. klo 12-13, pe 19.7. klo 12-13
Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytointiprosessista antaa lisätietoja:
Puh: 040 356 4618
Email: suvi-maarit.kario@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi viimeistään 19.7.2019:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Olemme savuton työpaikka.