(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsimme Nesteen Katalyytti- ja prosessikehitysryhmään

Laboranttia / Laboratorioanalyytikkoa

Porvoon Kilpilahden Pohjaöljylaboratorioon. Tämä tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti.

Innovaatiot -yksikköön kuuluva Catalysts and Process Development -osasto vastaa Nesteen uusien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien teknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Nesteen Catalysts and Process Development -osastoon kuuluvat katalyytti- ja prosessikehityksen, pilot-tutkimuksen sekä koelaitteiden ryhmät.

Laboranttina työtehtäviisi kuuluu raskaan pohjaöljyn ja bitumin fysikaalisten ominaisuuksien analytiikka sekä näihin liittyvien tutkimushankkeiden laboratoriokokeiden suorittaminen. Työhösi kuuluu myös laboratorion ylläpito- ja kehitystyö yhdessä pohjaöljytiimin muun henkilökunnan kanssa.

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa tässä tehtävässä on

  • Laborantin tai Laboratorioanalyytikon tutkinto tai vastaava relevantiksi näkemäsi tutkinto
  • Oma-aloitteisuus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, hyvä turvallisuusasenne sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn
  • Sekä suomen että englannin kielen sujuva osaaminen

Arvostamme myös

  • Aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkentän öljytuotteiden valmistusprosesseihin liittyvän tutkimuksen parissa osana sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöä.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Mikäli tehtävän suhteen heräsi kysyttävää, Katalyytti- ja prosessikehitysryhmän esimies Elina Harlin (p. 050 458 7393) antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse 14.5. klo 13-15, 23.5. klo 13-15 tai 27.5. klo 13-15.

Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 28.5.2019.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.