(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Lahti Aqua

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Aqua Palvelu Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen laboranttia. Yhtiö kuuluu Lahti Aqua -konserniin. Lahti Aqua -konserni on Lahden kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, joka huolehtii noin 145 000 asukkaan vesihuoltopalveluista Lahdessa ja Hollolassa.

Laborantin tehtäviin kuuluvat vesilaitoksen ja jätevedenpuhdistuksen analytiikka, raportointi ja analytiikkalaitteiden ylläpito. Tehtävä edellyttävää soveltuvaa ammatillista koulutusta ja työkokemusta sekä voimassa olevaa ajokorttia. Eduksi katsotaan vesihuoltoalan tuntemus, prosessi- ja mittauslaitteiden tuntemus sekä hyvät tietotekniset taidot.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvällä vesihuoltoalalla, kannustavan ja motivoivan työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Anni Meiseri puh. 044 336 8539  ja Aqua Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mustonen puh. 050 552 8455. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 18.4.2019 mennessä osoitteeseen hr_lahtiaqua@lahtiaqua.fi.