(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Pernod Ricard Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Tervetuloa meille töihin

LABORANTTI

 

Haemme Turun tehtaallemme kemiallisten ja aistinvaraisten analyysien sekä mikrobiologisten näytteiden käsittelyn osaavaa laboranttia. Tehtävässäsi varmistat omalta osaltasi tuotannon sujuvuutta sekä tuotteiden korkeaa laatua. Laboratoriossamme käytetään mm. kemiallisia, kromatografisia ja spektrometrisiä menetelmiä. Näytteiden arkistointi on myös osa tehtäviäsi kuten välinehuolto sekä liuosten ja reagenssien valmistus.

 

Työssäsi onnistut, kun Sinulla vähintään laborantin koulutus ja mielellään muutama vuosi kokemusta esim. elintarvike- tai lääkeyhtiön laboratoriosta. Meillä on käytössämme mm. kaasu- ja nestekromatografit sekä rikkianalysaattori. Kaikista laitteista ei tarvitse olla käyttökokemusta, mutta tärkeää on kiinnostus niiden käyttämiseen ja haltuun ottamiseen. Laitteiden tarkemmat käyttöohjeet ovat usein englanniksi ja siksi Sinulla olisi hyvä olla siihen riittävä kielitaito.

 

Työssäsi olet vuorovaikutuksessa tuotannon kanssa. Olet aktiivinen tekemään ja tarttumaan tehtäviin. Muutokset suunniteltuun työpäivän kulkuun tuovat Sinulle enemmän työiloa kuin vievät sitä pois. Meillä ei tarvitse osata kaikkea ja tukea saa pyytää tarvittaessa. Itsenäinen työskentely sujuu Sinulta, mutta viihdyt paremmin, kun tiimissäsi on muitakin jäseniä.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yrittäjähenkisyys, keskinäinen luottamus ja eettisyys. Meillä on mahdollisuus luoda työura, jossa kasvaa tieto-taito laboratoriotyöskentelystä tuotannon lähellä.

 

Lisätietoja saat Pernod Ricard Finland Oy:n laadunvarmistuspäällikkö Päivi Rantaselta puh. 040 748 6337 (ma 1.4. ja ti 2.4. klo 15-17 sekä pe 5.4. klo 14-16) ja Personnelin seniorikonsultti Antti Lavantilta sähköpostilla antti.lavanti@personnel.fi.

 

Jätä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 7.4.2019 mennessä.