(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Wipak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Toimintamme kasvaessa haemme laatuosastollemme Nastolaan

LABORANTTIA

Laatuosastomme työskentelee läheisessä yhteistyössä useiden eri tiimien kanssa tukeakseen nopeasti tuotantoa ja innovatiivista tuotekehitystä hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan vuoden. Työvuorot ajoittuvat pääsääntöisesti viikonloppuun.

Tehtäviisi kuuluvat mm. monikerroskalvomateriaalien fysikaalisten laadunvalvontamittausten ja asiakaskohtaisten tuotesertifikaattien (SAP) tekeminen. Lisäksi osallistut erilaisiin kalvojen, paperien ja pussien T&K –mittauksiin sekä vastaat omalta osaltasi laboratoriolaitteiden huolloista ja kalibroinneista. Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta aito mielenkiinto tehtävää kohtaan on olennaista.

Toivomme sinulta yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ahkeraa ja innostunutta työskentelyotetta. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla laborantin tutkinto, laboratorioanalytiikan insinööri, kemiantekniikan kandidaatin tutkinto, tai voit olla koulutusvaiheen loppuvaiheessa oleva opiskelija. Työturvallisuus ohjaa toimintaamme ja toivommekin turvallisten ja vastuullisten työtapojen olevan osa päivittäistä työskentelyäsi. Työssä tarvitaan perustason IT-taitoja (esim. MS Office), englannin kielen taito ja SAP-osaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n kera 3.3.2019 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Tuija Mäkelä puhelimitse p. 040 573 6201. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!