(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Raisio

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme Raisio-konsernin myllytuotantoon uutta

Laboranttia

Työskentelet myllyn raaka-aineisiin ja elintarviketuotteisiin liittyvissä monipuolisissa  laadunvalvontatehtävissä. Pääset varmistamaan hyvän ja terveellisen ruuan valmistamista analysoimalla raaka-aineidemme ja tuotteidemme laatua myllytuotannossa ja lopputuotteissa. Lisäksi tehtävänäsi on tutkia ja määrittää raaka-aineiden laadun perusteella sen soveltuvuutta tuotannon eri käyttötarkoituksiin. Keskustelet analyysituloksista asiakkaiden, muiden asiantuntijoiden ja  sidosryhmien kanssa. Osallistut myös tuotekehityksen koeajoihin, organisoit laatu- ja hygieniakierroksia ja vastaat laboratoriossa käytettävien laitteiden toiminnasta.

Arvostamme laborantin tai laboratorioanalyytikon ammatillista koulutusta sekä aiempaa vastaavaa kokemusta  elintarviketeollisuudesta. Voimassa oleva työturvallisuus- ja hygieniapassi sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ovat sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan tehtävän työympäristössä, jossa pääset työskentelemään osaamista arvostavassa hyvässä ilmapiirissä.

Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu auttavat onnistumaan työssäsi.  

Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Klaus Tuikka puh. +358500131130.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 17.1.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla ”Laborantti”.