(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Etsimme nyt

Laboranttia

Porvoon laadunvalvontalaboratorioon vakituiseen työsuhteeseen.

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Laadunvalvonta tuottaa laadukkaita ja joustavia analyysipalveluita ensisijaisesti Porvoon jalostamon tarpeisiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Laboratoriomme on näytemäärältään yksi Suomen suurimmista; vuosittain käsittelemme n. 60 000 näytettä, joista tehdään n. 200 000 analyysiä. Analysoitavat näytteet ovat suurelta osin prosessi-, myynti- ja tuontinäytteitä.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Laadunvalvonta on osa Nesteen Teknologiayksikön Tutkimus ja Kehitys -osastoa ja se tarjoaa jalostamolle analyyseja vuorokauden ympäri. Toimit Porvoon jalostamolla sijaitsevassa laboratoriossa vesilaboratorion laboranttina ja tehtäviisi kuuluu pääasiassa erilaisten vesinäytteiden analysointia. Työssäsi vastaat tulosten luotettavuudesta sekä niiden siirtämisestä laboratorion tietojärjestelmään. Huolehdit myös omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta. Työ on päivätyötä. Teet päivittäin yhteistyötä monien Nesteen eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi Porvoon jalostamon kanssa.

Menestyksen avaimet tehtävään

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus tai muu relevantti vastaava
  • Kokemusta laboratoriotyöskentelystä
  • Hyvät yhteistyötaidot
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Halua ja innokkuutta kehittää ja viedä työtapoja eteenpäin
  • Kokemusta vesinäytteiden analytiikasta
  • Kokemusta laboratoriolaitteiden ylläpidosta

Me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Laboratoriopäällikkö Hanna Kulmala-Haniojaan puh. 050 458 1472.

Hakuaika päättyy 20.1.2019. Ethän jätä hakemuksen jättämistä viime tippaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Liitä hakemukseesi mukaan myös saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.