(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Rudus Oy:n Pirkanmaan valmisbetonituotantoon betonilaboranttia. Päätoimipisteenä Nekalan betonitehdas Tampereella.

Tehtäviin kuuluu betonin työmaa- sekä tehdaslaadunvalvonta sekä työhön liittyvä raportointi.

Edellytämme hakemaltamme henkilöltä ajokorttia, turvallisia työtapoja, paineensietokykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluasennetta. Tehtävässä tarvitaan myös IT-perustietoja. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, annamme koulutuksen tehtäviin. Oman auton käyttömahdollisuus on suotava, mutta ei pakollinen. Työaika vaihtelee päiväkohtaisesti tilauksien mukaan, mutta pääsääntöisesti klo 06.00-18.00 välillä.

Tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa ja henkilöllä ei saa olla myöskään muita rajoitteita rakennustyömaan kaltaisissa ympäristöissä työskentelylle.

Tarjoamme osaavalle henkilölle ammattitaitoisen työyhteisön ja kehittymismahdollisuuksia osana alan johtavaa yritystä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Simo Viita-Aho, puh. 020 447 6881.

Jätäthän hakemuksesi 28.10.2018 mennessä.