(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Zora Biosciences Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Zora Biosciences Oy on suomalainen diagnostiikkayritys. Kehitämme uusia diagnostisia testejä, jotka sekä parantavat tautien ennustamista ja diagnosointia että vähentävät terveydenhuollon kuluja. Olemme kehittäneet markkinoilla olevan kotimaisen Hertta sydän- ja diabetesriskitestin (hertta.fi). Tutkimuksemme ja tuotantotoimintamme perustuvat massaspektrometriaan. Toimitilamme sijaitsee Otaniemessä, Espoossa.

Haemme massaspektrometritiimiimme

Laboranttia, Laboratorioanalyytikkoa tai Bioanalyytikkoa

Tehtäväsi

Osallistut biologisten näytteiden analyysiprosessin eri vaiheisiin kuten näytteiden vastaanotto ja näytelähetykset, näytteiden käsittely, näytteiden eristys, standardien valmistaminen ja näytteiden LC-MS-analyysit. Lisäksi huolehdit työvaiheiden dokumentoinnista ja osallistut laboratorion rutiinitehtäviin ja huolehdit laboratoriolaitteiden kunnosta.

Edellytykset

Olet innostunut, joustava ja vastuullinen tiimityöskentelijä. Sinulla on laborantin, laboratorioanalyytikon tai bioanalyytikon koulutus tai vastaava ja useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä kliinisessä laboratorioympäristössä. Tämän lisäksi osaat sujuvasti käyttää MS Office –ohjelmistoja. Kokemus LC-MS-analytiikasta ja/tai laboratorioautomatiikasta on eduksi. Tehtävä edellyttää englanninkielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reini Hurme p. 040 576 0766. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen reini.hurme@zora.fi 31.8.2018 mennessä.