(Poistunut julkaisusta)

Laborantti
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Tehtäväkuvaus

Haemme nyt laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Kemiin, Veitsiluotoon.

Työtehtäväsi laboranttina koostuvat pääasiassa erilaisten näytteiden analysoinneista. Työhön voi kuulua myös näytteiden hakua eri puolilta tuotantolaitosta ja automaattisten mittalaitteiden ylläpitotehtäviä sekä toimistotyötä. Työ on päivätyötä.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta laborantin perustutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta laboratoriotehtävistä. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito ja kokemus prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet motivoitunut, joustava ja itseohjautuva. Sinulla on kyky toimia itsenäisesti ja tarkkuutta vaativissa tehtävissä, mutta osaat myös toimia ryhmässä kehittävänä jäsenenä.

Haethan tehtävää viimeistään 17.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laboratoriomestari Kristiina Kukkonen, kristiina.kukkonen@storaenso.com, p. +358 400 583 526