(Poistunut julkaisusta)

Laborantti yhteistyökumppanillemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Vaasaan laboranttia kesän ajaksi.

 


Haussa on tekijä laboratorioon, jossa tehdään pääasiassa entsyymiaktiivisuusmäärityksiä tuotteille. Tarkempi työnkuva määräytyy valitun henkilön kokemuksen mukaan. Työhön sisältyy tiiviisti liuosvalmistelu sekä laitehuolto.

 

Tehtävään haetaan tekijää, jolla on alan koulutus sekä hieman aikaisempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Tärkeää on ymmärtää kemikaalien käsittelystä ja työskentelystä laboratoriossa. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen ymmärtämistä, sillä perehdytys on suomeksi.

 

Tässä on hyvä mahdollisuus saada kokemusta laboratoriotyöstä osaavien kollegoiden tukemana. Kyseessä on määräaikainen tehtävä elokuun puoliväliin asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ on päivätyötä.

 

Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi ja jätä hakuun CV ja hakemuksesi. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultit Pauliina Rintala (040 149 5197) ja Susanna Kytöharju (040 182 6540).