(Poistunut julkaisusta)

Laborantti yhteistykumppanillemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Etsimme nyt yhteistyökumppanillemme Vaasaan laboranttia kuluvan syksyn ajaksi.


Haemme uutta osaajaa laboratorioon, jossa tehdään pääasiassa entsyymiaktiivisuusmäärityksiä eri tuotteille. Työhön sisältyy myös liuosvalmistelua ja laitehuoltoa. Tarkempi työnkuva määräytyy kuitenkin valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Työtä tehdään päivävuorossa.

 

Tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, jolla on taustalla alan koulutus sekä hieman aikaisempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Tärkeää on tietotaito kemikaalien käsittelystä ja työskentelystä laboratorioympäristössä. Vaatimuksena on myös suomen kielen taito, sillä tehtävän perehdytys tapahtuu suomeksi.

 

Tarjoamme nyt hyvän mahdollisuuden kartuttaa kokemusta laboratoriotyöstä, osaavien kollegoiden tukemana. Työsuhde solmitaan Adeccon kanssa ja se kestää aluksi syyskuun loppuun. Kumppaniyrityksen tarpeista ja valitusta henkilöstä riippuen, myös jatko määräaikaisuuden jälkeen voi olla mahdollinen. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian, sillä toivomme valitun henkilön aloittavan mahdollisimman pian, jo elokuun puolivälin tienoilla. Paikka täytetäänkin heti sopivan tekijän löydyttyä ja haastatteluja tehdään myös hakuaikana.

 

Miltä kuulostaa? Jos kiinnostuit, lähetä meille CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Lisätiedusteluihin vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsultti Pauliina Rintala (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 18.8.2019.