(Poistunut julkaisusta)

Laborantti vesilaboratorioon
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme

Laboranttia

osaksi Laadunvalvonta-tiimiämme Porvoon Kilpilahteen.

Innovaatio -yksikköön kuuluva Laadunvalvonta tuottaa laadukkaita ja joustavia analyysipalveluita ensisijaisesti Porvoon ja Naantalin jalostamon tarpeisiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Laboratoriomme on näytemäärältään yksi Suomen suurimmista; vuosittain käsittelemme n. 90 000 näytettä, joista tehdään n. 260 000 analyysiä. Etsimme nyt vahvistusta vesilaboratorioon. 
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet
 
Tässä tehtävässä

• Toimit Porvoon jalostamolla sijaitsevassa laboratoriossa laboranttina ja tehtäviisi kuuluu pääasiassa erilaisten vesinäytteiden analysointia

• Vastaat tulosten luotettavuudesta sekä niiden siirtämisestä laboratorion tietojärjestelmään

• Huolehdit omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta

• Työ on päivätyötä

 
Teet päivittäin yhteistyötä monien Nesteen eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi Porvoon jalostamon kanssa. Turvallinen työskentely on erityisen tärkeää meille kaikille.

Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

• Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus tai vastaava

• Kokemus laboratoriotyöskentelystä

• Hyvät yhteistyötaidot

• Sujuva suomen sekä vähintään välttävä englannin kielen taito

 
Arvostamme myös

• Halua ja innokkuutta kehittää ja viedä työtapoja eteenpäin

• Kokemusta vesinäytteiden analytiikasta

• Kokemusta laboratoriolaitteiden ylläpidosta

• Kokemusta laadunhallintajärjestelmistä ISO9001 ja/tai ISO17025

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Siiri Viikariin, Laboratorioesimies p. 050 458 0061.

Hakuaika päättyy 23.2.2020.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.