Laborantti tuotekehityslaboratorioon
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Haluatko työskennellä kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä jonka tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma? SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, joka kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa ainutlaatuista palvelua tarjotakseen asiakkailleen suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita. Tavoitteenamme on tulla yhdeksi maailman ympäristöystävällisimmistä teräksen valmistajista. Tämä näkyy esimerkiksi HYBRIT- hankkeessa jonka myötä tuomme fossiilivapaan teräksen markkinoille maailman ensimmäisenä teräsyhtiönä jo vuonna 2026.

Etsimme nyt Hämeenlinnan Tuotekehityslaboratorioon Laboranttia päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää 28.2.2022 asti.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa maali- ja metallipinnoitettujen teräsnäytteiden valmistusta, testausta ja analysointia. Visuaalinen havainnointikyky sekä valmius fyysistä voimaa vaativien näytteiden ja laitteiden käsittelyyn ovat olennaisia työssä onnistumisessa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (yleisimmin laborantti) sekä muutaman vuoden kokemusta laborantin tehtävistä tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua tietämystä ja osaamista. Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen perusosaamista. Katsomme eduiksi FTIR-, SEM-, DSC- ja GDOES -laitteiden, metallografian, maalipinnoitteiden sekä teräsalan tuotteiden tuntemuksen.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, positiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Olet valmis toimimaan joustavasti ajoittain nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, haluat rakentaa yhdessä hyvin toimivaa työyhteisöä ja jatkuvan parantamisen (LEAN) toimintatapaa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, hyvän perehdytyksen ja organisaatiomme tuen.

Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen oheisen linkin kautta viimeistään 31.8.2021. Täytämme tehtävän kuitenkin heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laboratoriopäällikkö Maria Kojo p. 020 592 5376 ma 28.6. klo 13-14 ja muina aikoina sähköpostilla maria.kojo(at)ssab.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468263
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Laboratoriopäällikkö Maria Kojo p. 020 592 5376 ma 28.6. klo 13-14 ja muina aikoina sähköpostilla maria.kojo(at)ssab.com.