(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, T&K Palvelut/Paperilaboratorio
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Haemme nyt tutkimuskeskuksen paperilaboratorioon laboranttia vakituiseen työsuhteeseen.

Consumer Board -divisioona tarjoaa ja kehittää kuluttajapakkauskartonkeja paino- ja pakkaussovelluksiin. Laaja kartonki- ja päällystevalikoima soveltuu moniin pakkauskonsepteihin ja pakkausten optimointiin, kuten nestepakkauksiin sekä elintarvikkeiden, lääkkeiden ja ylellisyystuotteiden pakkauksiin. Palvelemme brändien omistajia ympäri maailmaa ja vastaamme kasvavaan kysyntään laajentamalla liiketoimintaamme Kiinan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen kaltaisille kasvumarkkinoille.

Imatran tutkimuskeskuksen paperilaboratoriossa testataan selluja, papereita ja kartonkeja eri standardeihin ja omiin sovelluksiin perustuvilla menetelmillä. Tuemme asiakkaitamme myös tehdaskokeissa ja menetelmäkehityksessä.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäväsi laboranttina koostuvat eri massa-, paperi- ja kartonkinäytteiden testauksista. Testaat laboratoriojauhatuksia, valmistat laboratorioarkkeja, hoidat näytteiden fysikaalisia testauksia sekä teet erilaisia painatustöitä.

Tehtävänvaatimukset

Tehtävässä sinulta edellytetään vähintään laborantin koulutustaustaa, kokemusta massa-, paperi- ja kartonkinäytteiden testauksista, englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä perusvalmiuksia.

Toivomme, että sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. Olet luonteeltasi joustava, huolellinen, organisointitaitoinen, oma-aloitteinen ja vastuutuntoinen. Toivomme myös, että sinulta löytyy halua sekä menetelmien kehittämiseen että ammatilliseen kehittymiseen.

Tunnistitko itsesi? Hae tehtävään viimeistään 16.2., täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Päällikkö, Sari Heikkinen, puhelin: 040 7730 310

Työnjohtaja, Minna Kemppainen, puhelin: 040 5056 827