(Poistunut julkaisusta)

Laborantti sijaisuuksiin Jämsänkoskelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Vuonna 1802 perustettu DuPont on monialayritys, joka toimii tänä päivänä yli 90:ssa maassa. DuPont Industrial Biosciences on yksi maailman johtavista teollisen biotekniikan toimijoista, joka kehittää ja valmistaa biokemian tuotteita teollisuuden, kuluttajien ja maatalouden käyttöön. DuPont Industrial Biosciences liiketoimintayksiköllä on Suomessa viisi tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Hangossa, Jämsänkoskella, Naantalissa, Jokioisissa ja Vaasassa. Jämsänkosken tehtaalla valmistetaan entsyymejä teollisuuden tarpeisiin. Lisätietoja www.dupont.com.

Työn kuvaus:
  Sopiiko elämäntilanteeseesi tehdä silloin tällöin kokopäiväisesti töitä, lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja?
Etsimme Jämsänkosken tehtaalle tarvittaessa töihin kutsuttavaa LABORANTTIA sairauslomien ja muiden poissaolojen sijaisuuksiin. Valittu henkilö solmii työsopimuksen Adeccon kanssa (vuokratyö).

Toivomme sinulta:
   
Soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi laborantin, bioanalyytikon, laboratoriomestarin tai -analyytikon tutkinto. Toivomme sinulta tavallisimpien fysikaalisten ja kemiallisten analyysimenetelmien tuntemusta. Entsyymiaktiivisuusanalyysien ja mikrobiologian osaaminen katsotaan eduksi.
Mikäli mielestäsi ei ole mitenkään ristiriitaista toivoa hakijan olevan yhtäaikaisesti erittäin tarkka, äärimmäisen täsmällinen, mutta myös ripeä, saatat olla etsimämme henkilö. Työtä tehdään itsenäisesti vaan ei yksin, joten osaat työskennellä yhteistyössä muiden kanssa.
IT-taitojesi tulee olla ajantasaiset, työssäsi käytät Officen ohjelmia, kirjaat tuloksia järjestelmään ja etsit tietoa sähköisesti. Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tehtäviisi kuuluu:
  Jämsänkosken käyttölaboratoriossa työskennellään entsyymien parissa ja työhösi kuuluvat erilaiset analyysit. Vastuuta saat lisää sitä mukaan kun osaamisesi kehittyy.
 

Tarjoamme sinulle:
  Pääset työskentelemään siistiin ja säänneltyyn laboratorioon erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa. Saat tehtävään tarvittavan perehdytyksen, jonka jälkeen pystyt sijaisuuksia tekemään.
Soita rohkeasti ja kysy lisätietoja! Lisätietoja antaa Iiris Latva-Koivisto 0400 278 937, iiris.latva@adecco.fi. Tehtävään voi jättää hakemuksen sivuillamme www.adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Iiris Latva-Koivisto 0400278937.

Asiakkaan tehtävänimike:  Laborantti


Sijainti:  JÄMSÄNKOSKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Iiris Latva-Koivisto, 0400278937


Toimipaikka:  Jyväskylä