(Poistunut julkaisusta)

Laborantti päällystyksen keskuslaboratorioon Tuusulaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haemme päällystyksen liiketoimintaamme Tuusulan keskuslaboratorioon

LABORANTTIA

YIT:n Keskuslaboratorio on noin 15 hengen kehitys- ja laaduntarkastusorganisaatio, joka tekee kiinteää yhteistyötä YIT:n tuotantoyksiköiden kanssa niin Suomessa kuin muissakin toimintamaissa. Tehtäviisi kuuluvat päällystealan laboratoriotestaukset sekä työmaamittaukset ja alustava tulosten käsittely. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat maaliskuun 2019 alussa tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Sinulla on mielellään jo muutaman vuoden työkokemus asfaltti- tai rakennusmateriaalilaboratoriossa työskentelystä. Sinulla on tehtävään soveltuva, esimerkiksi laborantin, laboratorioanalyytikon tai muu laboratorioalan perustutkinto. Omaat joustavan asenteen työn tekemiseen ja hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää englanninkielen taitoa.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä laboratoriopäällikkö Kimo Kiviniemeen, p. 0405722968.

Hae tehtävään 27.1.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!