Laborantti, Orgaaninen analytiikka
Neste

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Laborantti, Orgaaninen analytiikka

Etsimme Orgaanisen Analytiikan Laboranttia osaksi Tutkimusanalytiikka-ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen, Kilpilahteen Porvooseen.
 
Nesteen Innovation-toimintojen Core R&D -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Tutkimusanalytiikka-ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa analytiikasta, joka tukee T&K-projekteja, tuotekehitystä ja tuotantoa. Olennaisena osana työtä on kehittää ja soveltaa uusia analyyttisiä menetelmiä.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet
 
Tässä tehtävässä

  • Analysoit vaihtelevia näytematriiseja (polttoaineet, öljytuotteet, öljyt ja bioraaka-aineet jne) mm. seuraavilla laitetekniikoilla: GC, GC-MS, GCxGC
  • Vastaat laboratorion ylläpito- ja kehitystyöstä yhdessä laboratorion muun henkilökunnan kanssa

Teet tiivistä yhteistyötä tutkijoiden, asiantuntijoiden ja laboranttien kanssa haastavien ongelmanratkaisutapausten selvittämiseksi sekä olet tiiviisti yhteydessä yhteistyökumppaneihin yli organisaatiorajojen. Lisäksi osallistut analyyttisten menetelmien kehittämiseen. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on aina tärkeää meille kaikille.
 
Menestyksen avaimet tehtävään
 
Tässä tehtävässä vaaditaan

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus
  • Kokemusta GC, GC-MS ja/tai GCxGC -tekniikoista
  • Tiimipelaajan asenne sekä kyky toimia itsenäisesti
  • Proaktiivinen ja tarkka työskentelytapa
  • Hyvä käytännön suomen- ja englanninkielen taito

Arvostamme myös

  • Kokemusta erilaisista näytteenkäsittelytekniikoista
  • Kokemusta muista vastaavista analyyttisistä laitetekniikoista

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme ‘Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä’ pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Sanna Hokkanen, Laboratorioesimies p. 040 338 2260 tai Noora Lylykangas, R&D Manager p. 050 458 7696.
 
Hakuaika päättyy 31.1.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian.
 
Rekrytointiprosessiin sisältyy haastattelut sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Menestyksemme alkaa sinusta.
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot