(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, Ongelmanratkaisuanalytiikka
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme
Laboranttia
ongelmanratkaisuanalytiikkaan osaksi Tutkimusanalytiikka -ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).
 
Nesteen Teknologia-toimintojen Tutkimus ja kehitys -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Tutkimusanalytiikka-ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa analytiikasta, joka tukee T&K-projekteja, tuotekehitystä ja tuotantoa. Olennaisena osana työtä on kehittää ja soveltaa uusia analyyttisiä menetelmiä.
 
Työtehtäväsi ja tavoitteet
Tässä tehtävässä

• Analysoit vaihtelevia näytematriiseja (polttoaineet, öljytuotteet, öljyt ja bioraaka-aineet jne) infrapunaspekroskopialla (IR)

• Vastaat laboratorion ylläpito- ja kehitystyöstä yhdessä laboratorion muun henkilökunnan kanssa

 
Teet tiivistä yhteistyötä tutkijoiden, asiantuntijoiden ja laboranttien kanssa haastavien ongelmanratkaisutapausten selvittämiseksi sekä olet tiiviisti yhteydessä yhteistyökumppaneihin yli organisaatiorajojen. Lisäksi osallistut analyyttisten menetelmien kehittämiseen. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on aina tärkeää meille kaikille.
 
Menestyksen avaimet tehtävään 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

• Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus

• Kokemusta ongelmaratkaisuanalytiikasta sekä infrapuna- (IR) ja/tai Raman spektroskopiasta

• Tiimipelaajan asenne sekä kyky toimia itsenäisesti

• Proaktiivinen ja tarkka työskentelytapa

• Hyvä käytännön englanninkielen taito

 
Arvostamme myös

• Kokemusta muista analyyttisistä laitetekniikoista

 
Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Hakuaika päättyy 26.1.2020.  Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

 

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.
 
Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.