(Poistunut julkaisusta)

Laborantti maalien tuotekehitykseen
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme Sherwin-Williamsille tuotekehityslaboranttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Hakkilassa sijaitsevalle tehtaalle tuotekehitystehtäviin päivävuoroon.

Työ on monipuolista tuotetestausta ja tulosten analysointia tuotekehityslaboratoriossa, näytteiden koestusta eri laitteilla ja tulostenkirjausta. Työ vaatii tekijältä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, joka edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tuotekehityksestä tai/ja laadunvalvonnasta maali-/pinnoiteteollisuudesta.

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja katsomme kokemuksen sävytyksestä eduksi. Tehtävä vaatii tekijältä ymmärrystä ja kokemusta laaduntarkkailusta, tuotetestauksesta laboratoriossa ja ymmärrystä kaavoista, sekä laboratorion mittalaitteiden yleistä hyvää tuntemusta. Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työ sopii erinomaisesti pidempää uraa alalla itselleen etsivälle henkilölle. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Malmarintie 20 olevassa Sherwin-Williamsin (ent. Valspar Finland) tehtaalla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.