(Poistunut julkaisusta)

Laborantti (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Piiloset on vuonna 1978 perustettu kotimainen yksilöllisten silmälasilinssien, piilolinssien hoitonesteiden sekä näköhyvinvointituotteiden valmistaja. Tuomme maahan myös piilolinssejä, silmälasikehyksiä, aurinkolaseja sekä optisen alan laitteita optikoiden ja silmälääkäreiden käyttöön.
Korkealaatuiset Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan tehtaillamme Liedossa. Katso lisää http://www.piiloset.fi.

Haemme Lietoon laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat maaliskuun alussa ja kestävät ainakin 2019 toukokuuhun, mutta työssä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin sisältyy mm. mikrobiologiset testaukset, näytteiden analysointi ja tulosten kirjaukset. Osallistut myös oman tuotantomme ja tuotekehityksen tuote- ja materiaalitestauksiin.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta, aikaisempi työkokemus laborantin töistä, erityisesti mikrobiologisten testauksien tekemisestä katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukander, p. 050 4110 344, arkisin klo 8-16.