(Poistunut julkaisusta)

Laborantti, Lempäälä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018
Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja Lempäälästä. Olemme kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jolla on 70 vuoden taakse ulottuvat perinteet suomalaisessa rakentamisessa. Tällä hetkellä Katepal Oy:n laatuun luotetaan Suomen lisäksi noin 20:ssä eri vientimaassa. Laadun lisäksi Katepal Oy on tunnettu pitkistä työurista ja luotettavuudestaan työnantajana, jota tukee avoin työilmapiiri, aito halu kehittyä ja mennä eteenpäin. Tällä hetkellä työyhteisössämme työskentelee n.90 Katepalilaista. Oletko Sinä seuraava?

 

Etsimme laboranttia Katepal Oy:n tuotekehityksen ja laadunvalvonnan tehtäviin.

Päivittäisessä työssäsi olet tärkeä lenkki laadunvarmistusta. Käsittelet ja analysoit näytteitä mekaanisin ja kemiallisin menetelmin. Kirjaat ja vertaat tuloksia sekä tilastoit dataa. Puutut tarvittaessa laatupoikkeamiin ja osallistut myös tuotekehitykseen niin olemassa olevien tuotteiden parantamisen kuin uusien tuotteiden kehityksen osalta. 

Työskentelet itsenäisesti, mutta osittain jaat työtehtäviä kokeneen kollegan kanssa. Laboratorion uudet työtilat valmistuvat keväällä. Asioit talon sisällä tuotannon, varaston, myynnin ja teknisen asiakaspalvelun kanssa. Ulkoisia sidosryhmiäsi ovat mm. raaka-ainetoimittajat, joiden kanssa tarvitset englannin kielitaitoa, ruotsin osaaminen lasketaan eduksi.

Toivomme sinulta laboratorioalan koulutusta sekä mielellään aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden alalta. Tarkkuus ja analyyttisyys sekä oma-aloitteisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestyäksesi. Loppusilauksen antaa positiivinen asenne.

Tehtävään valittavalle henkilölle tarjoamme vakituisen työsuhteen osana ”Katepal-perhettä”, monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan sekä hyvät henkilöstöedut. Työtä tehdään arkisin klo 7 – 17 välillä, liukumat käytössä. Palkkaus kemianalan TES:n mukainen. Työpaikalle pääset sujuvasti myös bussilla esim. Tampereelta. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa viimeistään 15.1. mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.