(Poistunut julkaisusta)

LABORANTTI, Lapua (Lapuan Peruna Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Lapuan Peruna Oy on perunatärkkelystä valmistava yritys Lapualta. Yritys on perustettu 1952. Lapuan Peruna Oy kuuluu Finnamyl-konserniin. Liikevaihto on n. 7 M€. Yhtiö sopimusviljelyttää tärkkelysperunaa etelä-pohjanmaan alueella. Perunajauho myydään paperiteollisuuden tarpeisiin. Tehtaan toiminta painottuu syksyn ajalle, jolloin sato korjataan pelloilta ja toimitetaan tehtaalle prosessoitavaksi.

 

Haemme syksyn käyntikauden ajaksi reipasta 

LABORANTTIA Lapualle

Tehtävänäsi on näytteiden tutkiminen ja muut laborantin työtehtävät. 

Edellytämme laborantin tutkintoa ja työkokemusta laborantin tehtävistä. Olethan tarkka, oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ote työntekoon. 

Sinut perehdytetään tehtävään ja tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Työn kesto on arviolta elokuun puolesta välistä lokakuun loppuun. Työ on 2-vuorotyötä ma-su. 

Hae tehtävää viimeistään 22.7.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Susanna Määttä puh. 040-183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.